Tel.:
China automatische robot stofzuiger fabrikant
Shenzhen Takdir Intelligent Electric Appliances Co., Ltd

Om de tevredenheid van de Productkwaliteit, Intelligente technologietevredenheid, de tevredenheid van de Naverkoopdienst te maken en onophoudelijk het uitvoerige concurrentievermogen van producten in de markt te versterken.

Thuis

Shenzhen Takdir Intelligent Electric Appliances Co., Ltd

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Shenzhen Takdir Intelligent Electric Appliances Co., Ltd

Intelligent het Elektrische materieelco. van TAKDIR, Ltd is een hoge en nieuwe technologiebedrijf dat de dienst over de hele wereld verleent. Sinds de onderneming, concentreren wij ons op het onderzoek en de ontwikkeling, productie en marketing van intelligente robot stofzuiger, intelligente de dienstrobots, en venster schoonmakende robots. Alle producten hebben de binnenlandse en overzee verplichte certificatie zoals CCC, UL, en Ce, overgegaan en aan de de milieubescherming van de EU RoHS normen voldaan. TAKDIR heeft in R&D en de productie jarenlang gedoken. Het heeft geavanceerdere robottechnologie bezeten en de instelling die van de huisrobot R&D opgericht, die de intelligente technologieindustrie leidt en meer dan 10 octrooien bereikt. Blijf waar aan onze originele aspiratie, en houd stevig onze opdracht in mening zich vooruit te bewegen. TAKDIR diep cultiveert het gebied van huishoudenintelligentie, en het de ondernemingsdoel van TAKDIR is de technologiedienst te verbeteren; Ons bedrijf is gebaseerd op de drie principes van klantentevredenheid: de tevredenheid van de productkwaliteit, intelligente technologietevredenheid, de tevredenheid van de naverkoopdienst, en streeft ernaar om tot het meeste com.prehensive-naverkoopsysteem te leiden. 

China Shenzhen Takdir Intelligent Electric Appliances Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0China Shenzhen Takdir Intelligent Electric Appliances Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : TAKDIR/OEM/ODM

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 10000000-20000000

Opgericht Jaar : 2016

Export pct : 50% - 60%

geschiedenis van het bedrijf

Op 20 September, 2008
De Groep van Takdir Intelligent Elektrisch Applicance Opstellingsr&d Team om het Intelligente van de Technologieonderzoek en Ontwikkeling Gebied te beginnen.

Op 5 Juni, 2010
De eerste Takdir-Vloer die Robot dweilen werd geproduceerd en overging Veelvoudige Tests.

Op 16 Augustus, 2015
De intelligente route-Geplande Vloer die Robot A5 dweilen kwam in de Wereld.

In Oktober, 2016
Het de Robotmerk van fusieduitsland TAKDIR en hergroepeert het Internationale R&D-Team.

Op 22 Oktober, 2016
Een grote Doorbraak in Technische Innovatie werd bereikt, die tot de de Navigatietechnologie van het geheel-Ruimtegeheugen leidde.

Op 17 December, 2016
Het intelligente Huis Robot Takdir Company ondertekende de Eerste Financieringsovereenkomst.

Op 29 Februari, 2017
De veelvoudige Intelligente Strategische Vegende Robot Dr.-16 Reeksen kwam uit.

Op 12 April, 2017
Nieuw Goudvis Schoonmakend die Systeem 1,0 onafhankelijk door Takdir wordt ontwikkeld opende de Nieuwe Era van Vloer het Schoonmaken.

Op 2 Augustus, 2017
Tweede Generatie Dr.-18 werd Rode Reeks gepubliceerd in Shenzhen.

Op 10 Oktober, 2017
De intelligente Natte Dweilende Technologie was door Gebroken en de micro-Sensor Elektronische Controletank werd met succes ontwikkeld.
Op 5 Januari, 2018
Takdir werd het Bionische Foto-elektrische Controleapparaat ontwikkeld, dat het Miauwstadium van de Nauwkeurige Technologie van de Navigatiepositie merkte.

Op 26 Maart, 2018
Het nieuwe Vlaggeschip, de Buitensporige Reeks van Takdir ging Testende Eindfase in en kwam in de Markt.
Op 26 Maart, 2019
Het rollende borsteltype van „V“ en de vegende robot met APP de technologie van de kaartnavigatie werden met succes ontwikkeld.

bedrijfsdiensten

Laat over de hele wereld elke familie van de intelligente dienst genieten, een perfecte levenskwaliteit tot stand brengen, tot de ontwikkeling van wereldwetenschap en technologie bijdragen, en ernaar streven om gezinsleven van TAKDIR te verbeteren.

China Shenzhen Takdir Intelligent Electric Appliances Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Het efficiënte systeem van de naverkoopdienst

 

zette het nieuwe de dienstsysteem op om klanten te voorzien van de producten van uitstekende kwaliteit en het gemak van naverkoop services.which te verzekeren in overeenstemming is met de Nationale Norm.

 

China Shenzhen Takdir Intelligent Electric Appliances Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1China Shenzhen Takdir Intelligent Electric Appliances Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

 

Bedrijfteam

Intelligent het Elektrische apparaatco. van TAKDIR, Ltd is een reeks van ontwerp, onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop en het high-tech bedrijf van de dienst. De talenten eerst is wat TAKDIR altijd aandringt. Meer dan 100 onderzoekers in het hoogste technische team, dat verschillende beroepskwalificaties, zoals vloeibare dynamica, prototype productie heeft, elektronikatechnologie, werktuigbouw, akoestiek etc., versterken onophoudelijk het uitvoerige concurrentievermogen van producten in de markt, streeft het bedrijf voor de ontwikkeling in de concurrentie, streeft voor kansen in uitdagingen, heeft ons hoogste onderzoeksteam samenstellingstalenten bezittend professionele kennis op technologische informatie, komen de wetenschappelijke verrichting en de nieuwe technologie als onderzoekleider en diverse technologische innovatieve talenten als kern die, die een trapezoïdaal die talententeam vormt door professioneel en technisch personeel wordt vertegenwoordigd en het automatische onderzoek en de ontwikkeling maakt waar, voorziet onophoudelijk klanten van het beste en de meesten geavanceerde producten.

 

China Shenzhen Takdir Intelligent Electric Appliances Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0China Shenzhen Takdir Intelligent Electric Appliances Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Bedrijfactiviteiten en Bureaumilieu.

 

Shenzhen Takdir Intelligent Electric Appliances Co., Ltd
4de Verdieping, de Bouw B3, de Industriële Stad van Yijing, Road van Nr 3055 Songbai, Guangming-District, Shenzhen
Tel.:86-755-23725229
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit automatische robot stofzuiger Leverancier. Copyright © 2019 - 2021 vacuum-cleanerrobot.com. All Rights Reserved. Developed by ECER